Vecka 28

Hej på er alla gulliga! ^^,
 
Alltså wow, idag går vi in i vecka 28. Det är bara 90 dagar kvar tills vår lilla efterlängtade flicka kommer ut till oss!
 
Jag kan inte få in det i huvudet vad fort tiden har gått,
nyss var jag i 8:e veckan och livrädd konstant. Jag hade små blödningar vartredje dag ungefär och tänkte att snart tar det slut, snart får jag missfall igen.
Och övrig tid var jag så spysjuk och öm som aldrig förr, som en blandning av världens bakfylla tillsammans med influensa och så mensvärk på det!
 
Fast iofs. så har det inte ändrats så mycket när jag tänker efter. Illamåendet är väl det enda som har lugnat ner sig lite. Nu har jag börjat få mer och mer ont i kroppen istället haha.
 
Senaste 2 veckorna har bebisen inte låtit mig sova alls, utan att överdriva. Jag får inte ligga på sidan för då vaknar hon genast och börjar sparka så hårt hon kan! Då lägger jag mig på rygg men då får jag svårt att andas och otrolig ryggvärk :P
 
Fast det kanske inte är så konstigt, detta är läget där inne just nu;
 
 
"Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk.
Bebisen är nu ungefär 25 cm från huvud till stjärt, 40 cm från topp till tå och väger omkring 1,3 - 1,5 kg.
Hjärnan fortsätter att utvecklas och bildar nu alla veck och vindlingar som karaktäriserar en fullt utvecklad hjärna. Håret på bebisens huvud blir längre"
 
 
 
Så mycket känslor och tankar, lycka och rädsla... En helt otrolig kärlek som inte går att beskriva!
 
 
 
 
 

Antikt

Hej hej! Hur är läget med er? Med mig är det bra, är lite mer öm än vanligt bara. Har haft såna hemska sammandragningar senaste 2 veckorna på jobbet trots att jag tagit det lugnt. Att ha ledigt 3 dagar av 7 är alldeles lämpligt med andra ord! :)
 
Angående rubriken "Antikt", hehe, vi var hem till älsklingens föräldrar och hämtade lite kläder som bebisen fick. Det är alltså kläder som Patrik hade när han var liten. Kläderna är från 1971-1972, så riktigt antika är de ju inte men hans mamma kallade de för det hehe. Bara för att reta Patrik lite :P
 
 
 
 
 
Alla kläderna är i riktigt gott skick och jättefina tycker jag! Gud vad roligt att Patriks föräldrar har sparat dem alla dessa år. Och dessa ovanför, wow vad fina. Tappade nästan andan när jag såg dem! :D

Andra advent 2012

Blir inte mycket text idag utan vill låta bilderna "tala", men jag säger ha en fin advents-söndag på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sundsvalls-shoppingen!

Nu fotade jag inte ALLT, eftersom resten var kartonger typ, hehe. De innehåller spjälsängen, skötbordet och så sängmadrassen till.
Övrigt ser ni här;
 
 
Vi köpte vita skira gadriner till att göra en sänghimmel, vi köpte lakan som man kan göra flera små lakan utav till samma pris som färdiga baby-lakan kostar. Vi köpte även helvita sängkläder till oss själva. Bra att köpa vitt och enfärgat ifall man måste använda klorin för att ta bort fläckar, utan att sabba mönster och färg.
Sen var det mest sängskydd, bäddmadrass,  ett par dra-på-lakan och örngott.
 
 
 
Vi hittade även en badbalja, ett par badrumsmattor (små), skötbords-skydd/underlag, dreggel-lappar och massa småhanddukar. På Panduro köpte jag en flaska hobbyfärg, matt guld till ett litet projekt jag ska skriva om lite längre fram i tiden :)
 
Nu är det mer kläder som fattas och sen efter det är det mest de tråkiga sakerna såsom blöjor etc. hehe :P
 
 
 
 
 

RSS 2.0