Måndag 19 Mars 2012

Hej! Hoppas ni mår bra, det gör jag. Lite stressad bara, därför har jag inte prioriterat  bloggen de senaste dagarna.
Jag har dock fotat lite varje dag så det dyker upp lite bild-collage om ett tag :)

Denna vecka har jag täntk svara på massor med fina kommentarer, fixa håret, måla/renovera, blogga och BÖRJA MED MIN PRAKTIK! Ja vad roligt, det är spännande att se hur det blir. Skriver mer om det när jag börjat!

Mysigt och roligt att se att ni är här inne varje dag trots att jag knappt uppdaterat. Och att ni fortfarande lämnar ett litet spår efter er ♥




Days to remember

Hej hej! Hur mår ni, bra? Hoppas det :D

Igår var jag inte hemma på hela dagen därav inget bloggande. Var till skolan för att träffa en lärare som inte var där, jättebra... Nej usch vill inte ens gå in på det just nu känner jag, så därför skippar vi den delen.

igår var det den 13 Mars vilket betyder att det var exakt 3 månader sedan vi gifte oss. 3 månader REDAN, wow :D Och för 11 dagar sen var det exakt 5 år sen jag flyttade ifrån sthlm och hit, insane!
Mycket har hänt sedan dess;



♥ 3 Mars 2007 flyttade jag hit till norra Hälsingland
♥ 27 April 2007 blev Patrik och jag ett par
♥ 27 Maj 2007 blev vi sambo
♥ 1 Augusti 2007 åkte vi till Spanien
♥24 December 2007 förlovade vi oss




♥ Sommaren 2009 var vi iväg på flera husvagns-campingar och Zooparker
♥ 29 Januari 2010 hämtade vi hem Daisy
♥ 13 Maj 2011 hämtade vi hem Carek



♥ 24 Juni 2011 dog (gamla) Sarek


♥ 13 December 2011 (på Lucia) gifte vi oss
♥ 29 Januari 2012 fick jag missfall i 13:e veckan

Dessa är några utav våra viktigaste datum av många anledningar men ändå bara ett par procent av allt viktigt vi har upplevt tillsammans. Patrik ♥ Melany = sant


Monday once again

Godmiddag! :D
Ah måndag IGEN.

Jag har haft en riktigt skön helg och varit upptagen, har därför inte varit aktiv ute i cyber-rymden haha.  ^^,

Ja ni snart dras det en vinnare i tävlingen här inne. Jag kanske filmar dragningen så ni får se att det är en rättvis lottodragning? :)

Nu ska det skrivas planering här och städas så vi hörs senare, ha en vacker vårdag!

Helgen i bilder;











Emelies nagelstudio

Hej hej, har ni en skön helg? Hoppas det, jag har det :)

Vad kul att ni är fler och fler som är med och tävlar förresten! Jag kan lova er att ögonskuggorna har riktigt fina pigment och skimrar rikligt. (vill man dämpa det pudrar man endast över lite färglöst puder)
Jag använder mig enbart av dessa skuggor själv :)

Igår var jag äntligen iväg till Emelie och fick naglarna fixade. Det är så skönt att bli ompysslad ibland. Och så är ju Emelie en riktig pärla! Rolig söt och smart, för att inte tala om talangfull ♥






Jag valde fransk manikyr och väldigt långa.
Nyss filade jag ner dem pyttelite och lackade;





Nöjd tjej :D

Och tro inte att jag har glömt er, jag ska sätta mig och svara på era fina kommentarer hela kvällen ^_^*


Walk in closet

Hej igen!
Hua har ni lika mycket snö som vi har här tro? Kanske mer?
Heh, märkligt men trots att det är snö och kallt så känner jag inte den ångest jag annars kan känna när det är vinter kvar.
Hur mycket det än snöar så är det ändå SLUTET på vintern och inte BÖRJAN. :D

Nu tänkte jag bjuda på litet regn (snöfall?) av bildern på nya klädkammaren. Först ut en riktigt ful (försök till) panoramabild haha. Dessutom så stod sängen bara där tillfälligt då vi tömde gästrummet samtidigt;


















Ooh hihi mina över 10 år gamla kängor ^^,


Emotions

Hallå på er alla underbara varelser! :D

Känns som att jag bara använder ord som underbar, härlig, fantastisk, vacker, förtrollande... Ja listan är lång hehe.
Men det är väl sån jag är antar jag.

Det är bara att fråga nån av de som känner mig väl. Jag är otroligt känslosam och är inte rädd för att ge komplimanger. Jag ser allt det vackra, det vackra som är så lätt att missa i vardagen. Åh haha det är mycket tårar också, mest glädjetårar med skratt men blir tårögd lätt.

Vissa dagar är väl lite mer, som idag. Kanske röda veckan är påväg eller så kan det vara lite såhär efter missfallet. Eller så är jag gravid igen. Återstår att se helt enkelt.

Åh får inte glömma; senare kommer jag lägga upp en tävling till något fint och vårigt ni kan vinna här. Håll utkik :)





Today was a good day

Hej igen!

Har ni haft en fin dag? Min har varit helt okej, hittat ett par riktigt fina bloggar som jag kommer börja följa. Ni är så många och så fina där ute. Man blir ju glad! :D

Näe vänner nu måste jag lägga mig, fryser efter vår kvällspromenad ute i mörkret mannen och jag nyss tog ^^, Lite kvällsfika och sen nuffa kudde, haha!








Jag bakade lchf-knäcke som vi ska knapra på nu med lite ostar, serranoskinka, chorizo etc.
Godnatt och puss på kinden så ses vi imöra! :D


Sportlov!

Hej hej på er! Hur många av er har lov just nu? Mångas lov har ju precis tagit slut, men för oss i södra norrlandet, här iaf., så börjar det idag. Skönt!

Underbart att så mycket snö och is börjat smälta bort, ska ta fler och fler småpromenixar med lilla Daisy nu. Nu får hon ju inte kramp i tassarna av kyla :)

Måste förresten köpe lite nytt åt henne också. Bla;






En ny bädd till vardagsrummet då jag slängde hennes gamla, och så regnskydd eftersom hon blir alldeles blöt när det duggar ute, hennes päls är lite annorlunda så den suger åt sig allt. Ett nytt halsband eftersom just nu har hon ett sidenband bara med en pingla på och använder sele när vi har koppel på.





Hihi ser ni, hon är jättelockig och långhårig :)
Har skrivit mer om Daisy här!






Fullt upp!

Hej hej alla fina! :D

Oj vad fullt upp vi har haft hela helgen. Det var tänkt att vi skulle ta det lite lugnare denna helg med pysslandet och renoverandet men, tja man vill ju bara fortsätta när man ändå har så roligt under tiden! :)

Åh snyggt och mysigt blir det, längtar tills det är färdigt! Kommer filma då som tidigare sagt och visa er hela huset tänkte jag.
Ooh haha då får ni se mig och höra kin röst, läskigt... ^^,

Nu ska vi grilla älgkött (<--- ofc!) och njuta av kvällens lugn. Kommande vecka blir fullt upp innan jag börjar skolan igen.
Hoppas ni har haft en härlig helg!

Helgen i bilder;













Samsung Galaxy S II

God lördagmorgon på er, allt bra? Här är det soligt och underbart :)

Vi håller på och storstädar, sen så blir det lite mer renoverande. Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt, vi  får väl se om det ens blir tid över för annat ^^,

Igår hann jag som ni ser inte blogga något mer men satt och svarade på över 15 kommentarer. Men har typ 40 kvar, hehe. Fast det är roligt att "prata" med er :D

Nåväl, det var nån som frågade vad jag hade för mobiltelefon. Jag hade en iphone 3G S när den nyss kom ut men efter 1 år bytte jag till den jag har nu;










Är mycket nöjd med den! :)


1 Mars 2012

Hej på er!

Först: tusen tusen tack för era fina peppande ord, åter igen! ♥
Jag kommer svara på era kommentarer imorgon. Ikväll är jag bara SÅ trött (och öm). Helt otroligt vad spänd jag har varit, och nu så har det släppt.

Idag 09:30 träffade jag gynekologen. Vi pratade i en halvtimme och sen undersökte hon mig och sedan tog hon cellprov också. OMG vad ont jag fick. Mest av VUL:et, när hon tryckte "grejen" mot högra äggstocken... Ah det tårades i ögonen vill jag lova er!

Men, allt såg bra ut tack och lov och det kändes riktigt skönt att få prata med henne.
Efter undersökningen så satt maken och jag i cafét på sjukhuset och väntade på min mamma, hon hade också tid fast på annan avdelning men senare än mig. Där hann vi prata om min undersökning.
När mamma sedan kom så åkte vi till centrum där jag bjöd dem på lunch och sedan fönstershoppade en stund ^^,

Runt 17 kom vi hem och då gick vi upp (till nya sovrummet :D ) och la oss en stund. En "stund" blev till nästan 4 timmars sömn. Hur välbehövligt som helst för oss båda!

Ja det var denna dag det. Hoppas eran dag har varit bra? :)
Nu tänker jag dela med mig till er utav lite bilder på sovrummet. "De blåa" bilderna är före och "de vita" är efter, ofc! ;)

De är lite hulle om buller och tagna med mobilen dessvärre. Först försökte jag ta panorama-bilder haha. Lyckat, not :P














Vi är så nöjda och föräslakde på nytt i huset. Och varandra, hela tiden ♥

RSS 2.0